Sziráki Lajos Olex

Esküvői fotózás

Stílus, Minőség, Megbízhatóság, Tapasztalat

A Párok írták nekem

Orsolya és Gábor | Borhotel Sziluett Farkasmály
Szeretnénk köszönetet mondani neked, hogy elkészítetted a szuper jó jegyesfotóinkat, és az ezt követő esküvőnkön is a fotózást. Köszönjük a nem mindennapi csodaszép fotókat amiket készítettél. Az első találkozáskor látott képeid alapján gondoltuk, hogy nagyszerű képeink lesznek. A képek visszaadták teljes egészében az esküvő és a buli hangulatát. Nem csak a szép munkád tetszett, hanem egy nagyon kedves és humoros embert is megismerhettünk személyedben! Még egyszer nagyon köszönünk mindent és mindenkinek szeretettel ajánlunk aki szép és egyedi képeket szeretne, felhőtlenül vidám hangulatban! Sok örömet és sikert kívánunk neked. Szeretettel: Orsolya és Gábor

Gócza Gábor | Bugyi Forster vadászkastély
Mi teljes mértékben meg voltunk elégedve Veletek is és a munkátokkal is!
Teljesen profi munkát végeztetek és tökéletesen megörökítettétek számunkra a nagy napunkat, még olyan pillanatokat is sikerült elkapnotok amire kb 0% esély volt. Miközben a történéseket fotóztátok/ videóztátok szinte észre sem lehetett venni, hogy ott vagytok. Viszont most jön az a bizonyos DE! Nálatok ilyen nincs! Csak még egy nagy pozitívum! Már az első találkozás alkalmával is szimpatikusak voltatok, de ez a jó benyomás a későbbiekben csak fokozódott. Amikor a kreatív volt (beállított fotó, videó), valamint utána és a buli közben is teljesen közvetlenek, beszédesek és humorosak voltatok, mindenkivel megtaláltátok a közös hangot az első pillanattól kezdve.
Mi örülünk, hogy Titeket választottunk, mi nyugodt szívvel ajánlunk Titeket mindenkinek és akik mellettetek döntenek biztosan nem fognak csalódni!
Üdvözlettel: Gábor & Dina és a család

Bognárné Tóth Regina | Malom Étterem 
Egy percig sem bántuk meg, hogy Olexet választottuk a jegyes és az esküvői fotózásunkra. Az elejétől nagyon jó fej volt, rengeteget nevettünk .
Vevő volt az ötleteinkre főleg a nem szokványos kreatív fotózáson.
A fotók brutál jók lettek. Úgyhogy aki egy szuper profi és nagyon jó arc fotóst keres, bátran ajánlom Olexet. Ezúton is köszönünk még egyszer mindent

Gordos-Kristály Anna | Eresztvény Salgó Hotel
Olexel élmény volt a fotózás. Közvetlenségével, nyitottságával, lazaságával a legnagyobb lámpalázat is azonnal képes eloszlatni. Igazi profi! Képei igazán kreatívak és minőségiek! Tökéletesen megörökítette életünk legszebb napját. Örülünk, hogy Őt kértük meg erre a fontos feladatra

Üsztöke-Berta Mónika
A legjobb döntés volt, hogy az Olex fotót választottuk esküvőnkre fotósnak és videósnak! Maximálisan meg voltunk elégedve a munkájukkal.  Gyönyörűek lettek a képek, a videók! Nagyon barátságosak, kedvesek, aranyosak ès odafigyeltek minden részletre, apróságra a jegyesfotózásunkon és az esküvőnk napján is! Tökéletességre törekednek! Bátran ajánlom őket mindenkinek!  Legjobb választás!

Lados Norbert | Pintér tanya
Legjobb döntésünk volt életünk egyik legfontosabb eseményére felkérni Sziráki Lajos Olexet! Az első találkozás óta pozitív kisugárzással rendelkező , rendkívül egyedülálló szaktudású és látásmódú , kedves, barátságos fotós! Bátran hívhatod, mert csak a legjobbat hozza ki az emberből és a legjobb fotókat és videókat nyújtja! Kívánunk sok erőt és kitartást a további munkáidhoz! Melani & Norbert

Czák Anita | Udvarház
Egy nagyon különleges ember, különleges szemléletmóddal! Szerencsés vagyok, hogy életem legszebb napját Ő örökítette meg csodálatos képek formájában, profi minőségben! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

Csaba Nagy videós
Profi felszerelés, profi látásmód. Ez jellemzi az Olex stúdiót. És ami még nagyon fontos ezen a területen, az emberi tényező. Úgy gondolom itt ezt a három dolgot mindenki megtalálja. Ehhez jön még hozzá a sok éves tapasztalat, valamint a folyamatos megújulás. Jó szívvel ajánlom mindenkinek az OLEX stúdiót!

Abonyi Attila esküvői Dj
Egy 2014-es esküvőn dolgoztunk együtt. Olex azok közé a szolgáltatók közé tartozik, aki fontosnak tartja a kommunikációt a többi szolgáltatóval, hogy ennek segítségével is a lehető legjobb pillanatot örökíthesse meg. Így biztos, hogy rá tud készülni a buli nagy pillanataira!

Makszi Nóri
Fantasztikus látásmóddal megáldott fotós! A képei egyediek,és megfogóak. Nálunk babafotózáson járt,ahol végtelenül nagy türelemmel követte végig az izgő-mozgó baba napját,hogy mindig a legjobb,legmeghittebb,legviccesebb képet kapja el róla! Meg is lett az eredményük,gyönyörű képek,gyönyörű minőségben!Közvetlen,minden külső ötletre fogékony fotós! Meleg szívvel tudom ajánlani bárkinek,aki fotózásra,videózásra van szüksége!

Práger Péter fotós
Jó fotós, a szakmája iránt elkötelezett, kedves és segítőkész a megrendelőkkel.

Podonyi Míra
Nem rég voltam nála én is fotózáson és remek nap volt .Egy élmény volt vele dolgozni . Remek képeket készít és remek hangulat is volt . Fotói csodásak jól megtudja fogni a pillanatot . Mindenkinek csak ajánlani tudom !

Kasza Krisztián
Nemrégiben jártam nála egy nyílt napos fotózáson. A légkör és a hangulat is családias volt, és emellett még remek fotók is készültek. Akár kezdő valaki akár nem mindenkiből ki tudja hozni a maximumot. Mindenkiben meglátja a fantáziát…csak ajánlani tudom !

Gömzsik Lúcia
Kiváló fotós csodálatosak a munkái, ideális légkört teremt a fotózáshoz . Mindenkinek ajánlom én mint többszörös modellje

Évi és Attila | Eger Szent István Hotel
Nagyon jófej csapat, kiváló minőségű munka, ez az amit minden ember vár az élete egyik legfontosabb napján. Nagyon élveztük az egészet és köszönjük, hogy megörökítettétek minden percét. Igazi, profi csapatmunka volt az elejétől a végéig. Mégegyszer köszönjük nektek és kívánjuk, hogy még sok párnak varázsoljátok még szebbé ezt a napját.

Bácsi Enikő | Mátrafüred Akadémia üdülő  
Nagyon köszönjük a szuper képeket!  Élmény nézegetni őket és általuk visszaidézni a legszebb napunkat. A fotózást is élveztük, hiszen remek hangulatban telt. Hálásak vagyunk, köszönjük!

Kis-Váradi Andrea | Régi Malom
Nagyon hálásak vagyunk neked a munkádért, a fotók sokkal szebbek lettek, mint amit megálmodtunk. Amit viszont kiemelnénk, az túlmutat az esküvői fotós feladatain. Nagyon örültünk, hogy nem csak a munkádat végezted, hanem aktív részese voltál az egésznek. A lakodalom alatt pedig az volt az érzésünk, hogy nagyon jó lehet esküvői fotósnak lenni. Mert az látszott, hogy itt is együtt lélegeztél velünk, és te is élvezted minden percét. Nem csupán fotósként, hanem barátként is számíthattunk Rád! Köszönjük! 

Tribol-Dancs Adrienn 
Lajos a legjobb választás volt részünkről is. Ebben már akkor biztosak voltunk amikor elkészültek a jegyes fotózás képei, az esküvői fotókról nem is beszélve. Kiváló szakember, kedves és nagyon jófej. Mindkét fotózásunk nagyon jó hangulatban telt. Bátran merem ajánlani mindenkinek

Urbán -Petrovics Tünde | Farkasmály Borhotel Sziluett
Ha kiváló fotóst keresel, ne keress tovább, megtaláltad!  Mi esküvői fotósnak kértük fel és NEM csalódtunk. Személyében egy nagyon jó, kedves, humoros és kiváló zenei ízléssel rendelkező embert ismerhettünk meg. A fotózás alatt barátságos és vidám hangulatot teremtett, minden apró részletre odafigyelt!  Nagyon hálásak vagyunk Lajosnak és videós kollégájának is, szívből ajánljuk Őket!

Varga-Moravecz Andrea
Már az első percben úgy éreztem, mintha régóta ismernénk egymást. Hihetetlen szakértelemmel és kreativitással rendelkező ember. A lehető legjobb döntés volt, hogy életünk legszebb napjának megörökítésére videós társával őket választottuk. Maximális türelemmel és kedvességgel kezeltek minket. A fotózás nagyon jó hangulatban telt. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Remélem, hogy nem sokára egy baba fotózás keretében is találkozhatunk.

Tóth Zsuzsanna
Régi jó ismerősök vagyunk,amire büszke is vagyok! Nagyon régóta figyelemmel kísérem a fotóit,munkáit. Szuper minőségi a munkája, csak ajánlani tudom mindenkinek!!! A fotósnak gratulálok a fotóihoz és a munkájához, sok sikert,csak így tovább!!

Gusztáv Nemes szinész
Egy nagy tapasztalattal bíró és különleges látású ember aki a képei segítségével egy új világot tár elénk , ahogyan az ő látja a fényképezőgép mögül. Több rendezvényen volt szerencsém együtt dolgozni vele. Kitűnő ötleteivel ,szerénységével és alázatos profizmusával szolgálja az embereket. A pillanat művésze aki képes olyan dolgokat is megmutatni a képei segítségével ,amit nélküle soha nem láthatnánk magunkról. Jó szívvel tudom mindenkinek ajánlani ! Vele nem csak egy űzletet látó fótost kap az ember , hanem teljes mértékkkel szívét és lelkét beleadó kíváló fényképészt.

Lukácsi Máté Lukácsi-Székely Nikolett
Jó humorral,rendkívüli szakértelemmel és szemlélettel rendelkező szakember. Egy percig sem bánom, hogy tavaly az esküvőnk fotózását és videózását az ő gondjaira bíztuk. Minden meg lett örökítve, ha a fotókat, videókat visszanézzük, újra percről percre átélhetjük a nagy napunkat.  kezdetektől ezer éves barátként tekint az emberre oldva ezzel a feszültséget. Jelenleg kismama vagyok, de mind a kismama fotózás, mind a baba fotózást vele szeretném átélni. Mindenkinek bátran és nyugodt szívvel tudom csak ajánlani ;))

Betti Fekete
Ajánlom mindenki figyelmébe Olexet!!! Számomra ő egy nagyon profi fotós,akinek csak köszönni tudom az eddigi műveit,amit pl a lányomról készített,illetve rólam.. Mondhatom egytől egyig remek művek!!!  Ezentúl is ha bármilyen fotósorozatra lesz szükségünk,csak hozzá fordulunk!!!  Tehát forduljatok bizalommal hozzá!!!  UI:Nagyon kreatív tud lenni!!!

Csányi Fotó fotós
Jó rég óta ismerjük egymást Olexel, de ilyen művészien fotózó képalkotót, még nem ismertem. Ráadásul a fotói csodásak. Bárki nyugodtan fordulhat hozzá, jó szakember. Garantálom !

Unghváry Tamás
Én is szerettem volna elmenni egy fotózásra de valahogy soha nem jött össze. Aztán láttam egy ismerősömnél hogy milyen jó képei lettek kérdeztem hol csináltatta őket? Akkor hallottam először Olexről akinek láttam a képeit és nagyon megfogtak. Majd később felajánlott egy lehetőséget egy nyílt nap formájában hogy lefotóz minket. Nagyon klassz kis délután volt úgy kezelt minket teljesen kezdőket mintha már a szakmában lennénk :). Nagyon jó kis csapat volt nagyon jók éreztük magunkat és persze nem utolsó sorban remek fotók készültek. Én nagyon jól éreztem magam ott egy nagyszerű embert és egy nagyszerű fotóst ismertem meg személyében csak ajánlani tudom mindenkinek

Rádi Andrea
Sziasztok ….Én a gyerekekkel voltam bajban szerettem volna róluk jó képet de valahogy soha nem sikerült…. Ekkor jött OLEX és azóta rengeteg szuper Fotónk van a gyerekőcökről és még a családról is…Már többször voltunk nála fotózáson (és még leszünk is remélem) Mindenkinek ajánlom próbálja ki MEGÉRI!

Drubina Karolina
Olex, egy remek fotós, aki fantasztikus fotókat készít azáltal, hogy kihozza belőled a legjobbat, mert profi és kiváló szakértelemmel bír. A stúdióban családias, vidám hangulatot és ideális légkört teremtve fotóz. De nekem, ami a legjobban tetszett, hogy minden ok nélkül a bizalmába fogad. Mindenkinek ajánlom, egy élmény vele fotózni