Csomagok & Árak

Esküvői fotózás árak

Egésznapos és egyéb csomagok

Fotós csomagok és árak

Az esküvői fotózásról

Minden pár más és más, Én igyekszem hogy mindenkiről a számára legelőnyösebb fotókat készítsem, segít ebben a sok sok éves gyakorlat és az élet tapasztalat is ! Olvassátok el a párok “véleményét” is ezt is segíthet a döntésben és amennyiben tetszik a fotózási stílusom és a fotóim akár “Üzenet” űrlap segítségével is kérhetsz tőlem egyedi árajánlatot. Ha sikerült egy csomagot választani felveszitek a kapcsolatot velem hogy szabad-e az időpont. Majd megbeszélünk egy személyes találkozót (nagyobb távolságok ill. külföldi esküvők esetén, tudok mindent egyeztetni skype,viber,messengeren is) ahol minden fontos részletet pontosítunk és minden esetben papíralapú szerződést kötünk, majd a foglaló megfizetése esetén az időpont lefoglalásra kerül, ezek után biztos lehetsz abban hogy az esküvőn pontos időben megjelenünk.

Jegyes fotózás

Az e-session vagy másképp a jegyes fotózás, egy fotósorozat amit még az esküvő előtt készítünk el Nektek.
A jegyes fotózás remek alkalom arra is hogy jobban megismerjétek a fotósotokat, így az esküvő napján már nem izgultok a kamera előtt, illetve a kreatív fotózás is felszabadultan megy azoknak a pároknak, akiknek volt ilyen jellegű fotózásuk.
Ezt általában 2-3 órás jó hangulatú fotózás, igyekszünk a személyiségetekhez, hobbitokhoz kötni a fotózás témáját, hogy még hangulatosabb, szenvedélyesebb fotóitok legyenek.
Nem utolsó sorban a jegyes fotózás képanyaga rendkívül jól felhasználható köszönőajándékként, valamint az esküvőtök dekorációjaként egyaránt

Kreatív fotózás

Esküvő napján (vagy ha van lehetőség egy másik napon) 1-2óra beállított fotózást jelent. De ha kevesebb idő áll rendelkezésre a programok miatt akkor megoldom, elég fotót tudok készíteni ez esetben is. Persze ha tervezetten elég idő áll rendelkezésre akkor tudunk igazán alkotni.

Esküvői fotós csomagok 2021

ESKÜVŐI FOTÓS CSOMAG, VAGY INKÁBB EGYEDI AJÁNLAT?

Sokféle esküvői fotós csomag közül választhattok az esküvőtök hossza és az elképzelésetek szerint.
Ha egyik csomag sem passzol az elképzeléseitekhez, kérjetek egy egyedi igényeitekre szabott  csomagot, egy munkanapon belül elkészítem számotokra.

Esküvői fotózás

Jegyes fotózás

e-session

Kreatív fotózás

Szertartások fotózása

Vendégvárás

Készülődés fotózása

Menyasszony tánc

Esküvői fotós

Olex fotó

Esküvői fotó

Videography

I DO!

Vélemények

Bognárné Tóth Regina | Malom Étterem 
Egy percig sem bántuk meg, hogy Olexet választottuk a jegyes és az esküvői fotózásunkra. Az elejétől nagyon jó fej volt, rengeteget nevettünk .
Vevő volt az ötleteinkre főleg a nem szokványos kreatív fotózáson.
A fotók brutál jók lettek. Úgyhogy aki egy szuper profi és nagyon jó arc fotóst keres, bátran ajánlom Olexet. Ezúton is köszönünk még egyszer mindent.”

Lados Norbert | Pintér tanya
Legjobb döntésünk volt életünk egyik legfontosabb eseményére felkérni Sziráki Lajos Olexet! Az első találkozás óta pozitív kisugárzással rendelkező , rendkívül egyedülálló szaktudású és látásmódú , kedves, barátságos fotós! Bátran hívhatod, mert csak a legjobbat hozza ki az emberből és a legjobb fotókat és videókat nyújtja! Kívánunk sok erőt és kitartást a további munkáidhoz! Melani & Norbert “

Urbán -Petrovics Tünde | Farkasmály Borhotel Sziluett
Ha kiváló fotóst keresel, ne keress tovább, megtaláltad!  Mi esküvői fotósnak kértük fel és NEM csalódtunk. Személyében egy nagyon jó, kedves, humoros és kiváló zenei ízléssel rendelkező embert ismerhettünk meg. A fotózás alatt barátságos és vidám hangulatot teremtett, minden apró részletre odafigyelt !”

Varga-Moravecz Andrea
Már az első percben úgy éreztem, mintha régóta ismernénk egymást. Hihetetlen szakértelemmel és kreativitással rendelkező ember. A lehető legjobb döntés volt, hogy életünk legszebb napjának megörökítésére videós társával őket választottuk. Maximális türelemmel és kedvességgel kezeltek minket. A fotózás nagyon jó hangulatban telt. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Remélem, hogy nem sokára egy baba fotózás keretében is találkozhatunk.  “

Te sem várj tovább !

Kérj árajánlatot a nagy napra !